torstai 3. joulukuuta 2015

Luukku 3: Tue runoyhdistystä!

Nyt tarjoutuu hyvä mahdollisuus saada itselle tai koko työyhteisölle lämmin joulumieli.
Kuva/Photo: Kevin Pollard.
Helsinki Poetry Connection on vuosien ajan järjestänyt Suomen suurinta säännöllistä lavarunoustapahtumaa Poetry Jam -klubia. Kansainväliset spoken word -vieraat ovat kehuneet sitä jopa Euroopan parhaaksi!
https://mesenaatti.me/en/tue-lavarunoutta/

Poetry Jam -iltojen nykymuotoinen jatkuvuus on kuitenkin vaarassa, sillä taantuman jatkuessa sekä Helsingin kaupunki että yksityiset säätiöt ovat joutuneet vähentämään tukisummiaan tai hajauttamaan niitä yhä useammille avuntarvitsijoille.

Yhdistyksen hallituksen jäsenenä haluan esittää tähänastisen toimintamme mahdollistamisesta kiitokset Koneen säätiölle, Kordelinin säätiölle, Helsingin Kulttuurikeskukselle, Taiteen Edistämiskeskukselle sekä Suomen Kulttuurirahastolle.

Useampina vuosina olemme saaneet tukea vaihtelevissa määrin eri lähteistä, mutta kenties vain hetkellisesti, satunnaisen vaihtelun takia ensi keväälle ei ole vielä myönnetty tukea.

Niinpä sinä voit auttaa.

Kutsu runoilija esiintymään tapahtumaasi (esimerkiksi pikkujouluihin), esitelmöimään kouluusi tai ohjaamaan oman yhdistyksesi jäsenille runotyöpajaa.
Kuva: Kevin Pollard
Voit tukea toimintaamme myös pienemmillä summilla, jos tilaat esimerkiksi Lava-antologian tai kangaskassin tai vain liityt yhdistyksemme jäseneksi.
https://mesenaatti.me/en/tue-lavarunoutta/

Sinun avullasi pystymme järjestämään kolme Poetry Jam -klubia myös ensi keväänä.
Photo by Joonas Antikainen
Pidetään hieno klubi pystyssä ja talo täynnä, kuten ennenkin.
Photo by Frej Vuori.
PS. Lisää kuvia löytyy Helsinki Poetry Connection -blogista:
http://hkipoetryconnection.blogspot.fi/

Voit seurata ryhmäämme myös facebookissa:
https://www.facebook.com/groups/157099589632/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti