perjantai 30. maaliskuuta 2012

Kutsu HPC-antologiaan!


KUTSU KAIKILLE OPEN MIC -KÄVIJÖILLE!

Helsinki Poetry Connection julkaisee syksyllä 2012 historiansa ensimmäisen runoantologian.

Kuten HPC:n järjestämillä klubeilla, myös kirjassa on oma OPEN MIC -osio. Etsimme siihen nyt esiintyjiä. Emme voi luvata, että julkaisemme kaikkien halukkaiden tekstejä, mutta kuitenkin kattavan näytteen siitä millaista matskua klubeilla loppuillasta on nähty.

Keräämme kirjaan myös hyviä tarinoita ja anekdootteja HPC:n historiasta. Otamme vastaan myös valokuvia, jos saamme julkaista ne tekijän nimellä ilman erillistä korvausta.

A. Lähetä meille siis räp-lyriikkasi, runosi tai spoken word -tekstisi (max 3 kpl tai 3 sivua.)

B. Lähetä meille lyhyt tarina jostain mitä HPC:n illassa on tapahtunut tai valokuva, joka kertoo sen kaiken yhtä hyvin.

Osoitteeseen:
hpc.antologia@gmail.com - 12.4. mennessä!

Hyväksymme tekstejä vain henkilöiltä, jotka ovat joskus esiintyneet klubeilla: joko kutsuvieraana tai open micissa. Liitä tekstiin siis lisäksi lyhyt kuvaus itsestäsi - ellet sitten ole niin varma siitä, että muistamme sinut muutenkin.

Kaikki HPC-antologiassa mukana olleet henkilöt saavat ilmaisen tekijänkappaleen, kun kirja ilmestyy - sekä tietenkin kutsun julkaisubileisiin.

Terveisin
Juho, Aura, Harri ja Kasper

1 kommentti:

  1. Kalkkeutuneet runosuonet hippojen hileissä entisestään kuroutuvat, sostarpeet, muusaksi kun rupeavat, kieli käy nykyttämään tyhjää.
    Gloriat, antiikit, ovat monen raivon takana, vaikka hautuu koko aihe viiniksi takaraivossa ja on kristallipikari melkein jo takan reunalla.

    http://suolasuinen.blogspot.com/

    VastaaPoista